Over ACS

OPDRACHTGEVERS

SuperVision Consult maakt onderdeel uit van ACS. ACS is een onafhankelijk, middelgroot adviesbureau dat nationaal en internationaal opereert. Wij ontwikkelen kennis en dragen deze kennis over door opdrachten uit te voeren voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. We richten ons op de beheersing van organisaties en organisaties in verandering. We helpen u bij het detecteren, oplossen, voorspellen en voorkomen van beheersproblemen.

PROFESSIONALS

ACS is een organisatie opgebouwd uit ondernemers. Zelfstandig werken zit in ons bloed. Deze zelfstandigheid komt volledig tot zijn recht in de Coöperatie ACS Partners. Maar als het zinvol is, werken we natuurlijk ook samen en delen we onze kennis en netwerken.

SuperVision Consult

SuperVision Consult is de naam van een activiteit onder de paraplu van ACS die zich vooral bezig houdt met communicatie en gedrag van mensen en organisaties in relatie tot aansturing en toezicht.

Coaching, counseling en training met als uitgangspunt de verbale en non verbale communicatie van mensen is onze core business.

 

Ron Brummans

coach, gecertificeerd senior communicatiecoach Life Languages™
en registeraccountant

Oprichter Ron Brummans is SuperVision Consult in 2012 gestart met de persoonlijke coaching en begeleiding van bestuurders en commissarissen ter voorbereiding op de geschiktheidstoets van de externe toezichthouder. Als gevolg van vragen in de markt en zijn eigen achtergrond als coach, trainer en registeraccountant is het aantal vormen van dienstverlening gegroeid.

Vertrouwen is voor hem een groot goed en dus de basis van waaruit hij werkt. Zijn klanten ‘vertellen hem vrijwel alles’ door het gemak waarmee hij het contact legt, persoonlijke vragen respectvol weet te stellen en de gesprekspartner aanzet tot reflectie op zichzelf.

Ron Brummans is coach, gecertificeerd senior communicatiecoach Life Languages™ en registeraccountant. Hij heeft 35 jaar ervaring in de accountancy in vele sectoren, het externe toezicht en als consultant en coach voor bestuurders en commissarissen. Deze achtergrond brengt een uitstekende basis voor het coachen en trainen van toezichthouders, bestuurders, managers en stafadviseurs. Kerneigenschappen van Ron zijn betrokkenheid, onafhankelijkheid, inlevingsvermogen, zelfinzicht en reflectie.

Contact